Hedehusene

Gymnastik Forening

Baggrundsbillede

TeamGym Nærheden Juniordrenge

Målgruppe:
Drenge i alderen 13 - 17 år

Tid:
Tirsdag kl. 18.00 - 20.30
Torsdag kl. 18.00 - 20.30
Søndag kl. 12.30 - 14.30
Sted: Springcenter Nærheden

Pris: 3.850 kr.

Holdet har første træning: Tirsdag den 23. august 2022

Juniordrenge er i aldersgruppen 13-17 år og har tre ugentlige træninger. Juniordrenge har en ugentlig rytmetræning og to ugentlige springtræninger, som alle foregår i Springcenter Nærheden.

Der vil være stor fokus på at udvikle gymnastens styrke, teknik og kondition, og vi vil arbejde med en klar målsætning, styret af en tydelig træningsfilosofi og værdier. Samtidigt har vi også stor fokus på skadesforebyggende træning, for at forberede gymnasterne bedst muligt på den udfordrende konkurrenceperiode i foråret.

Derudover har TGN-drengesiden en ambition om at kunne stille hold til konkurrence(-r) i de respektive aldersgrupper, og som er svarende til de enkelte holds niveau og vi forventer at stille hold i både talent og eliterækken i sæsonen 21/22.

Det gøres ved at have et sundt og inkluderende fællesskab, hvor det er lystent og gymnastikglæden som driver udviklingen, gennem et aktivt liv til og med senioralderen.

Et alternativ til dem som stadig ønsker seriøs træning 2x om ugen, men ikke ønsker konkurrence. Vil træne i fællesskab med Juniordrenge konkurrence og forventningen til indsats til den daglige træning er derfor det samme.

Ønskes konkurrence er der forventning til deltagelse på en ugentlig rytmetræning og der henvises til holdet: Juniordrenge konkurrence.

Intruktør

Springtræner

Jeppe Desler