Hedehusene

Gymnastik Forening

Baggrundsbillede

Vigen Stævne

Så er det blevet tid til DGI’s ”Gymnastikdage ved fjorden”.

For første gang deltager HGF og TGF sammen som Teamgym Nærheden, og dette glæder vi os meget til. Det betyder også at antallet af gymnaster er steget i forhold til tidligere år.

Stævnet ligger fra d. 31. Maj til den 2. juni 2019. De fleste af foreningens springhold skal lave opvisning og deltagerne skulle gerne have fået noget info fra deres respektive trænere allerede om denne weekend.

De deltagende gymnaster og instruktører kan overnatte på Vigen Camping

Der vil være et stort fælles telt hvor vi spiser morgenmad og frokost, og i øvrigt opholder os hvis vejret er dårligt. Her er der køleskab til vores madvarer og begrænset mulighed for opladning af mobiltelefoner.

Camping på vigen

Forældre er meget velkomne til også at overnatte på Camping pladsen – Det kunne være super hyggeligt med en forældre lejr i hjørnet af gymnasternes lejr – hvis dette ønskes, er der en særskilt tilmelding til forældre nederst på siden. Det vil naturligvis stadig være instruktørerne, der har ansvaret for gymnasterne i DGI lejren under stævnet

Bookning for forældre i hytter eller separat fra TGF/HGF lejren kan foretages direkte til

Roskilde Camping

Program

Fredag:

Vi starter fredag aften med fælles teltopsætning og spisning for forældre, gymnaster og instruktører, hvor vi håber så mange forældre som mulig vil deltage. Aftensmad, drikkevarer og service til fredag medbringes selv. Vi tænder traditionen tro op i vores to store fælles grill kl. 18.


Efter maden kan forældrene tage hjem, mens gymnaster, instruktører og evt. overnattende forældre gør klar til natten i teltene.

Lørdag:

Lørdag er der masser af gymnastik i løbet af dagen og lørdag aften er der fest for gymnaster og instruktører. Alle som overnatter om lørdagen deltager også i festen, så vi holder os samlet. Festen i år bliver holdt af os selv i vores eget telt, og på børnenes præmisser og det vil ikke være muligt at indtage alkohol i den forbindelse.

Søndag:

Morgenmad og en masse trætte gymnaster som skal hjem. Vi skal bede om at man hjælper med oprydning og aftager hvad der måtte være af madvarer tilovers.
Evt. efterladte ting vil blive placeret i Spring Centeret i Hedehusene.

Tilmelding aktiv fra 22. april til 13. maj

Camping Fredag-søndag inkl. lørdagsfest. Pris: 370kr


Camping Lørdag-søndag inkl. lørdagsfest Pris: 260kr


Camping fredag-lørdag. Pris: 110kr


Camping (Forældre) lørdag-søndag. Pris: 110kr


Lørdags fest Pris: 150kr

Adresse

Roskilde Camping

Baunehøjvej 7, veddelev

4000 Roskilde

Vi glæder os til en hyggelig weekend med masser af gymnastik og hygge – og husk at invitere venner og familie til at komme og se på.

Hvis i har nogen spørgsmål kan i kontakte foreningen.